• Pro Ignis - crematoriu uman

    Pro Ignis - crematoriu uman

  • Diamante memoriale

  • Incinerare umana, in conditii de maxima sigurantaEmberi hamvasztás

Az előkészületek, a hamvasztás és a tárolás képzett személyzet feladata, a krematórium Torda város közelében, csendes és zöld környezetben található.

Belföldi szállítás

Cégünk, kérésre, abszolút biztonságos halottszállítást vállal az ország területén belül, melyet minősített járművek biztosítanak. Hamvvedrek szállítását is vállaljuk.

Saját kápolna

Ha a családtagok vagy a hozzátartozók igénylik, kápolnát biztosítunk a helyszínen ravatalozás és vallási szertartás rendezésére. Kellékek és hangszerelés szolgáltatása a temetkezési ceremóniára, vallástól függően.


Pro Ignis Human Krematorium

Teljeskoru Human Hamvasztasi Szolgaltatasok

Info

Ezen az oldalon megpróbáljuk megválaszolni a szolgáltatásainkhoz kapcsolódó leggyakoribb kérdéseket. Azonban ha bármilyen további kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Nálunk diszkréciót, megértést és tiszteletet talál.

Mi is egy humán-krematórium?

Egy humán-krematórium egy specializált egység, ahol az emberi holttestek hamvasztása történik. Ez egy épület része vagy egy teljesen különálló épület lehet.

Tovább »

Hogyan történik a hamvasztás?

Az emberi hamvasztás csak állami vagy magán specializált egységekben, krematóriumokban történik. Az emberi testeket egyenként hamvasztják el, műszaki szempontból megfelelően felszerelt, szigetelt kamrákban és nagyon magas hőmérsékleten...

Tovább »

Hamvasztás előtt milyen előkészületekre van szükség?

A hamvasztáshoz elengedhetetlen, hogy a család rendelkezzen a törvényes emberi hamvasztáshoz szükséges iratokkal (a következő paragrafusnál vannak felsorolva). Ha a páciens ékszereket viselt (fülbevaló, gyűrűk, piercingek)...

Tovább »

Mi marad a hamvasztás után?

A hamvasztás után fehér színű pasztaszerű anyag marad, amelyet hűlni hagynak, majd egy technológiai eljárásnak vetik alá, amellyel csökkentik a szemcsék méretét addig, amíg hamu állagúvá nem válnak....

Tovább »

Copyright © ProIgnis 2015. Webdesign by Softimpera

Skip Navigation Links
Pro Ignis Krematorium - Menschliche Krematorien