»
Szolgáltatások


Teljeskoru Human Hamvasztas es Kapcsolodo
Szolgaltatasok

A hamvasztásos temetési formát Romániában törvények illetve az Alkotmány biztosítja, mind elfogadható szertartást,az elhunyt végso nyugalomra történo helyezésének alternatívájaként. Bárkinek joga van szabad akaratából dönteni és határozni saját , illetve hozzátartozója temetkezésérol és rendelkezhet holttestét ,elhamvasztását illetoen. A ProIgnis KFT emberi hamvasztást és teljes köru ügyintézést vállal maximális biztonsági és bizalmassági feltételek,illetve nemzetközi szabványok és követelményeknek megfeleloen.

Emberi hamvasztás

Az elokészületek, a hamvasztás és a tárolás képzett személyzet feladata, a krematórium Torda város közelében, csendes és zöld környezetben található.

Belföldi szállítás

Cégünk, kérésre, abszolút biztonságos halottszállítást vállal az ország területén belül, melyet minosített jármuvek biztosítanak. Hamvvedrek szállítását is vállaljuk.

Saját kápolna

Ha a családtagok vagy a hozzátartozók igénylik, kápolnát biztosítunk a helyszínen ravatalozás és vallási szertartás rendezésére. Kellékek és hangszerelés szolgáltatása a temetkezési ceremóniára, vallástól függoen.


A hamvasztást kiegészíto szolgáltatásokat és temetkezési kellékeket , megbízható partnereink biztosítják.

  • Emlék-gyémántok
  • Hamvvedrek
  • egyedi kérések teljesítése: pl. kérésre a krematórium telefonon jelzi a hamvasztás kezdetét, így a hozzátartozók akár gyertyát gyújtva emlékezhetnek elhunytjukra.
  • exhumálás utáni hamvasztást is biztosítunk
  • nemzetközi ügyintézés (hamvak vámkezelése, szállítása, hivatalos papírok stb)

Copyright © ProIgnis 2015. Webdesign by Softimpera

Skip Navigation Links
Menschliches Feuerbestattung - Funeral Transport - Privatkapelle